Arkivbilder till salu

För dig med egen hundverksamhet

När jag startade mitt hundtränings företag och la upp min hemsida så behövde jag massor av bilder, men på den tiden var jag inte fotograf, så jag hade inga egna bilder, men jag bytte tjänster med en fotograf för att få upp ett litet bibliotek av hundtränings bilder. Men jag behövde alltid mer, det var en av anledningarna jag valde att lära mig fotografera själv. Men jag inser att flertalet med egna företag inte har tiden eller kanske lusten att lära sig fotografera bara för att kunna ha professionella bilder till sin hemsida. Därför har jag valt att lägga upp olika typer av hund och hundtränings bilder så andra företagare kan köpa bilder till en billig peng för användning på sina hemsidor och i kursmaterial.

Så köper du bilder

  1. Klicka på den här länken till galleriet.
  2. Välj kategori, tex “inkallning” 
  3. Välj den/de bilderna du vill ha genom att hjärta dem.
  4. Betala din/dina bild/bilder genom att swisha till 123 222 02 59 (K9 Education) och skriv mejladressen som meddelande som du angav då du hjärtade dina bilder.
  5. Klart! Dina bilder mejlas i en nedladdningsbar länk till mejladressen du angivit.

 

Bildpriser

Pris per bild: 50:-

Paketpris 3 bilder: 120:- (40:-/bild)

Paketpris 5 bilder: 175:- (35:-/bild)

 

Användningsvillkor

Köpta bilder får användas fritt på hemsida, sociala medier och i kursmaterial, dock ska det stå Foto: Kickan Nikolic vid publicering av bilderna. Bilder får inte ändras på något sätt, utan används som de är.

Exempelbilder ifrån galleriet.