Privatlektioner i hundfoto & redigering

Vill du boka en eller fler privatlektioner i hundfoto eller bildredigering görs det genom att mejla till kickan@hundfotograf.net för tidsbokning. Går även att dela på privatlektioner med en vän.

Investering: 1500:-/tim

Här är var en tidigare kund sagt om privatlektionen

Kan varmt rekommendera fotokurs för Kickan. På bara en lektion och ett nytt objektiv får nu mera kameran som tidigare legat i skåpet följa med ut på fler äventyr. Kickan kan göra det svåra enkelt och bjuder på engagerad hjälp även efter kurs/lektion. –Marion Tannergren

Nu kan även du som redan fotograferar en del och vill lära dig redigera dina bilder i Lightroom och/eller Photoshop boka privatlektioner som då kommer att hållas via Skype. Du får även göra en skärminspelning (endast för eget bruk!) på lektionen för att kunna se den om och om igen. Det kan vara en stor tillgång när man är nybörjare i programmen 🙂 Skärminspelningen är dock något man ansvarar helt själv för, det är inget som ingår i lektionen utan en förmån man kan välja att själv ta del utav. Blir det några tekniska problem eller liknade vid skärminspelningen är det helt eget ansvar.

Investering: 1500:-/tim

Välkommen med din bokning till kickan@hundfotograf.net