Foto & Redigeringskurs online

Är du som jag var? Du har en systemkamera kamera liggandes men använder den aldrig för att du inte förstår dig på den, och tycker att du får bättre bilder med din mobiltelefon. Då har du hamnat rätt! När jag faktiskt lärde mig min kamera och förstod hur jag skulle använda den för att ta de bilderna jag ville, så väcktes passionen för att lära andra detsamma. Därför skapade jag den grundkursen i fota med systemkamera som jag önskar att jag hade när jag köpte min första Nikon.

Så fort jag lärde mig min kamera och grunderna i foto så var det naturliga steget att börja med bildredigering, och jag började med Lightroom. Ett fullständigt underbart program på så många sätt! Lätt att komma igång med och ingen oro för att någonsin göra fel eftersom filen aldrig ändras eller förstörs. Originalet finns alltid kvar, så rädslan för att göra fel finns inte. I Lightroom kan man göra om, gå tillbaka, återställa, och ändra närsomhelst i efterhand. Ett perfekt program att börja med och utvecklas i! Där för skapade jag även en grundkurs i Lightroom till mina fotoelever. Efter kursens gång har man all kunskap man behöver för att komma igång och jobba i Lightroom, för att sedan exportera filerna i önskat format med önskade sökord inbäddat i filerna.

Grundkursen i Lightroom online hittar du här.

En grundkurs i Photoshop kommer inom kort, mejla till kickan@hundfotograf.net för att göra en intresseanmälan.
Hundfotograf, Hundfotografering, Hundporträtt
Exempel på vad tidigare kunder sagt om Grundkursen i Foto och Grundkursen i Lightroom

Linda Heintie

“Jag har följt Kickan länge på sociala medier. Älskar hennes sätt att träna hund och även fått matnyttiga tips att komplettera min egen hundträning med! Det var via fotograferandet som jag fastnade för onlinekurserna. Först gick jag lightroom-kursen och sen fotokursen. Jag kan inte med ord beskriva hur jag utvecklats! Att få privilegiet att även lägga upp bilder och frågor i FB-gruppen, få kloka svar och vidare råd gjorde att jag utvecklades ännu mer. Jag kan varmt rekommendera Kickans kurser! 

Adam Dissing

Hundfotograf Stockholm, Hundfotografering Stockholm, Fårvallning, Bordercollie

Jag hade letat efter online fotokurser ett tag när jag hittade dessa två fotokurser. Då jag sedan tidigare var bekant med Kickans Instagram blev väldigt glad av att ha hittat kurserna (särskilt när jag mestadels fotar hundar själv). Jag hade aldrig gått en onlinekurs tidigare men måste säga att dessa kurser fungerade precis så som jag hoppades på att det skulle. Med bra beskrivande material online på hemsidan fanns det mycket jag kunde lära mig genom att följa instruktioner och sedan när fotona var tagna och redigerade så var det helt perfekt att lägga upp dem i facebookgruppen som kom med kursen. Responsen på fotona jag lagt upp i gruppen har även varit fantastiskt bra och det blev väldigt mycket lättare att förbättra resultatet när någon kollade på det jag skapade och sedan kom med direkt feedback utifrån det!