Hundfoto vår

Hundfotografering på våren

Våren är naturens sätt att säga “nu är det fest!” Grönska, knoppande blommor och vackra färger överallt. Djurungar som föds och skogen blir en enda stor barnkammare. Förväntan på det nya. Våren är en sådan vacker tid som alltid ger vackra livfulla bilder.

Att göra en hundfotografering på våren ger massor av möjligheter med alla nya färger som kommer, den nya grönskan och all växtlighet exploderar på nytt. Som hundfotograf älskar jag all grönska och växtlighet, men ser även skönheten i stadsmiljön. Mysiga uteserveringar, en glass i vårsolen, promenader längs gränder och gator. Den här miljön ger också stämningsfulla och vackra bilder som kanske passar stadshunden mer?
hundfotograf, hundfotografering, hundportätt

Jag vill föreviga ER

Jag vill fotografera din hund som visar precis vem han/hon är. Bilder som representerar er verklighet, ert liv tillsammans. Men min största förhoppning som hundfotograf är att jag även får fotografera Er tillsammans. Bilder som visar er kärlek och relation. Det är många som inte är bekväma att vara med på bild själv, som tror att det ska kommer att bli stelt och jobbigt. Jag vet själv, för jag är en av dem som inte alltid är den mest bekväma framför kameran. Men ger du mig chansen så lovar jag att det inte kommer att bli fallet, utan du kommer att få så fina bilder på er tillsammans.

 

När du bokar din hundfotografering

När du bokat din hundfotografering så går vi igenom tillsammans vad för typ av bilder det är du vill ha på din din hund, och i vilken miljö du tycker representerar er bäst. Utefter din önskemål kommer jag med rekommendationer på vilken tid på dygnet som kommer att ge de vackraste bilderna en vårdag. Eftersom jag jobbar mycket med miljö och ljus i mina hundbilder för att få rätt stämning och känsla i bilden så är jag noga med just tiden för fotograferingen.

Här hittar du galleriet med vårbilder ifrån några av mina fotograferingar.