Företagsfotografering åt Hägerstens Hundcenter

Hundföretagsfoto, Hundföretag, Företagsfotografering, Hundfotograf

Igår var det internationella kvinnodagen och när jag vaknade och började tänka på dagens företagsfotografering som jag skulle ha åt Hägerstens Hundcenter så slog det mig hur våra hundar och våra djur har hjälp till att skapa så många starka och framgångsrika kvinnor. Kvinnor som följt sin passion och valt att välja bort tryggheten av ett jobb som anställd, och istället vågat skapa sin egen inkomst och sin egna verklighet genom att följa sin passion och kärlek till djuren. Det är just därför jag valt att stödja alla dessa hund (eller djur) företag med en billig och prisvärd företagsfotografering.

Jag vet själv hur tufft det kan vara ekonomiskt att framförallt starta upp en egen verksamhet, men även driva den om det är en mindre verksamhet. En företagsfotografering kanske inte är det första man prioriterar, men levande och fräscha bilder är något jag tycker alla borde ha. Det ger besökaren till hemsidan och ens sociala medier en professionell känsla, och som ordspråket säger… “en bild säger mer än tusen ord”.

Så att få göra just en företagsfotografering på internationella kvinnodagen var en riktigt fin känsla!

Jag besökte Hägerstens Hundcenter och vi började med lite bilder på vovvarna medan de fortfarande låg och vilade och bara tog det lugnt efter förmiddagens långtur utomhus. Sedan blev det lite aktiverings spel där de fick klura ut hur de skulle komma åt godbitarna. När det dags för eftermiddags promenaden i vinterlandet följde med och bara dokumenterade promenaden och aktiveringen de bjöd vovvarna på längs rundan. Att se bilder på hur verksamheten fungerar är något helt annat än att bara läsa om det. När vi kom tillbaka ifrån eftermiddags promenaden avslutade vi fotograferingen med portätt på personalen, och de fick välja en av vovvarna att posera med 😉

Här är lite exempelbilder ifrån Hägerstens Hundcenters företagsfotografering.