Fotomässan

Hundfotograf Stockholm, Hundfotografering Stockholm

I år bestämde jag mig för att åka på fotomässan och lyssna på inspirerande fotografers föreläsningar, testa Nikon nya objektiv och leta vackra produkter. Jag frågade Marie om hon ville följa med, och japp, det ville hon. Efter mycket om och men hittade vi en parkering långt bort i ett hörn, så vi hann precis till Emilie Olssons föreläsning och Profotos nya blixt A1 som jag varit sugen på sen den kom ut. Efter föreläsningen var Marie lika sugen som jag och vi bestämde oss nästan för att köpa en var. Vi tog ett varv och tog en lunch, och kom då fram till att vi faktiskt har speedlight blixtar så det räcker. Ibland är det bra att ta en stund och faktiskt tänka efter innan man handlar, i alla fall om man är teknik tokig som jag är, haha!

Den andra föreläsningen vi gick på var för djur och naturfotografen Roger Brendhagen som berättade om hans underbara djurbilder och hur han tog dem. Extra intressant eftersom jag älskar djur och önskar jag kunde fota mer djur, och så är han är Nikon ambassadör. Båd jag och Marie är Nikon fotografer så att lyssna på någon som jobbar med Nikon utrustning är ett plus i kanten eftersom han även berättade om hur han jobbade med utrustningen och vilket fokus mode han använde och varför. Vi blev så inspirerade att jag bestämde oss för att åka på fotoresa med Roger i år!

Innan vi åkte hem hittade vi så vackra fotoböcker och tavlor, alla handgjorda. Vi fick en genomgång av produkterna och blev väldigt imponerade av den fina och exklusiva kvalitén att vi bestämde oss testa ett samarbete med dem. Så jag hoppas på att kunna visa upp riktigt vackra produkter här på hemsidan inom en snar framtid. Så fotomässan 2018 gav absolut nya mål och möjligheter.

Jag längtar till att få se bilder som dessa i de underbara böckerna och tavlorna vi hittade!