Att fånga ögonblick är en passion

Att fånga ögonblick är något av det bästa jag vet. Jag kan titta på mina bilder om och om igen och bara njuta av att jag lyckats frysa ett ögonblick i tiden och sparat det för alltid. Vilka känslor de ger!

Även fast jag inte har någon brist på hundtränings bilder till allt mitt kursmaterial, så kan jag inte låta bli att ta med kameran ändå. Jag har ju lyxen av att ständigt träffa hundar och hundägare under mina kurser och privatträningar, och om jag får någon möjlighet till att fota lite under träningen så försöker jag gärna göra det. Det räcker med några sekunder här och där och jag har fångat ögonblick som säger så mycket. Ibland är det fokus, koncentration, ett missförstånd… och ibland är det glädje, humor, skratt, lättsamhet, värme och kärlek… det finns så mycket som kan fastna på en bild. Ibland visar jag mina kursdeltagare en eller fler bilder och det går plötsligt upp för dem vart det går fel, vad de behöver ändra för att kommunicera tydligare med hunden. Att se någonting själv är något helt annat än att höra det, så att få möjligheten att använda fler sinnen vid inlärningen av något nytt har varit en stor bonus för fler av mina kursdeltagare.

Men för mig ligger passionen i att fånga ögonblick! Resan de gör tillsammans, utvecklingen, framgångarna, och glädjen mellan hund och ägare när de bara når varandra.

Det här är några av mina favoritbilder ifrån sista tiden 🙂