Hundar Utan Hem kalender

Hundfotograf Stockholm

Idag stod en Hundar Utan Hem fotografering på schemat

Något som ligger mig riktigt varmt om hjärtat är hundar som dragit en sämre lott i livet. I hela mitt vuxna liv har jag varit medlem i fler olika hjälporganisationer för djur, och skämt en del av min lön varje månad. Jag har aldrig klarat av att jobba som volontär eller något liknande, för att jag klarar inte av att se djur lida eller i nöd. Det påverkar mig till den grad att jag varken är någon nytta för djuren eller för något annat.

Jag vet med mig själv att jag snabbt skulle hamna i en depression med svår ångest om jag skulle behöva SE hur illa vissa djur har det, och då kan jag inte göra något åt det heller. Så mitt sätt att ändå hjälpa till har varit att skänka pengar istället.

Men nu som hundfotograf kan jag även hjälpa till genom att donera mina fototjänster, så jag startat ett samarbete med Hundar Utan Hem där jag ska hjälpa dem med bilder på hundar som fått en ny chans i livet genom dem. De bilderna kommer att hamna i en kalender som sedan kommer att säljas, och intäkterna går direkt till Hundar Utan Hem såklart.

Nästa fotografering kommer vi att ha senare i vår när all snö försvunnit så jag kan ta vår och sommarbilderna också, men de här var några av dagens vovvar som fick lattja loss i snön och leka modeller.